משתפת בשלושה מתכונים פשוטים וטעימים.

מכינים כמות גדולה ומקפיאים.

זהירות! נחטף!!!

מתכון א: לבבות שוקולד

מצרכים:

1/2 כוס קקאו / אבקת חרובים

1 כוס שמן קוקוס

1/2 כוס סילאן טבעי

אופן ההכנה: מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.

מעבירים לתבניות סיליקון עם שקעים קטנים.

מקפיאים ומוציאים לפני ההגשה.

מתכון ב: לבבות חלווה

מצרכים:

1/2 כוס סילאן / דבש

1 כוס שמן קוקוס

1/2 כוס טחינה גולמית

אופן ההכנה: מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.

מעבירים לתבניות סיליקון עם שקעים קטנים.

מקפיאים ומוציאים לפני ההגשה.

מתכון ג: לבבות לבבות פררו רורשה

3 כפיות שמן קוקוס

2 כפיות חמאת שקדים

4 כפיות סילאן טבעי

1 כפית קקאו נא / אבקת חרובים

3/4 כוס אגוזי לוז

אופן ההכנה:

מחממים את שמן הקוקוס עד שיגיע למצב צבירה נוזלי.

מערבבים את שמן הקוקוס, החמאת שקדים, הסילאן והקקאו עד לקבלת מרקם חלק.

במעבד מזון טוחנים את אגוזי הלוז למרקם גס, מוסיפים לבלילה ומערבבים.

מכניסים לתבניות שקעים קטנות של פרלינים ומעבירים למקפיא.

מגישים קפוא.