אפשר להכין רק את התבשיל ולהגיש עם אורז, קינואה, פירה… מה שתאהבו,

ואפשר לשדרג ולהכניס את התבשיל כמילוי לטורטיות כוסמת.

המצרכים:

2 כוסות עדשים ירוקות / חומות / שחורות מונבטות (או לפחות מושרות במים 8 שעות)

1 בצל קצוץ

6 פטריות חתוכות

2 גזרים מרוסקים בפומפיה

כמון

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מטגנים (על מים) את הבצל, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן, מוסיפים קצת מים במקרה הצורך.

מוסיפים את הגזר המגורד ואת העדשים.

מוסיפים כוס מים ואת התבלינים, מערבבים ומשאירים על אש נמוכה כעשרים דקות, עד לריכוך העדשים.