מתכון לקרקרים, לנשנוש לבד או ביחד עם מטבל כלשהו (מתכונים למטבלים בהמשך…)

המצרכים:

2 כוסות קמח כוסמין / שיבולת שועל גרוסה / קמח 70%  / אפשרות לערבב כוס מזה ומזה…

1 כוס מים

1 כפית גדושה זעתר

1 כפית מלח

אופן ההכנה:

מערבבים את החומרים ביד, משטחים דק דק על נייר אפיה

מסמנים ריבועים עם סכין

אופים כעשרים דקות על חום בינוני

מוציאים מהתנור ומורחים מעל שמן זית (שימו לב – לא מחממים שמן כדי שלא יתחמצן, רק אחרי שהוצאתי מהתנור נמרח את השמן)

שוברים לקוביות ומכניסים לקופסה אטומה.

בתאבון!