הסויה יכולה למלא לנו את מנת החלבון היומית.
כשאני אוכלת סויה אני מעדיפה ללכת אל המקור – אל גרגרי הסויה הגולמיים.
ניתן לקנות אותם בכל בית טבע.
משרים אותם במים כ24 שעות ומנביטים כ24 שעות נוספים.

המצרכים:
3 כוסות סויה מונבטת
3 שיני שום
חבילת כוסברה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
את גרגרי הסויה המונבטת יש לבשל בסיר עם מים רותחים כעשרים דקות.
מסננים את הסויה מהמים ומעבירים אותה למעבד מזון
מוסיפים את הכוסברה, השום, המלח והפלפל וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
יוצרים כדורים, מניחים על גבי נייר אפיה ומועכים את הכדורים בעזרת האצבעות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ואופים כחצי שעה.
מוציאים מן התנור ומורחים שמן זית על גבי הקציצות המוכנות.
מגישים עם סלט גדול.
בתאבון!

באהבה
כנה אמונה שכטר