המצרכים:
2 כרשות (החלק הלבן)
1 תפ"א
1/2 כרובית מפורקת לפרחים
1 כוס עדשים חומות / שחורות מונבטות
מלח, פלפל, כמון

אופן ההכנה:
מבשלים את הכרשות, התפו"א והכרובית עד לריכוך (כעשר דקות) ומסננים היטב מהמים.
בסיר נוסף מבשלים את העדשים כשלוש דקות ומסננים מהמים.
מעבירים למעבד מזון את הירקות המבושלים והעדשים, מוסיפים מלח, פלפל וכמון לפי הטעם וטוחנים.
יוצרים קציצות ומסדרים ע"ג נייר אפיה, אופים בחום בינוני כעשרים דקות.
מוציאים מהתנור, מחכים מעט שיצטנן ומברישים עליהם שמן זית.
בתאבון!