מתכון מנצח לצ'אי מסאלה, מחמם, מפנק וכמובן בריא:
המצרכים:
3/2 כוס שקדים מושרים כ-8 שעות
1 כפית קינמון
למשקיענים ניתן לשים במקום הקינמון תערובת לצ'אי מסאלה, שקונים בחנויות טבע או בחנויות של תבלינים
1 חתיכה שורש זנגביל בגודל שן שום
3 תמרים רכים מגולענים
2/1 כוס מים פושרים
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר חזק את השקדים, הקינמון, הזנגביל, התמרים והמים הפושרים וטוחנים.
מוסיפים את המים הרותחים וממשיכים לטחון כ-2 דקות נוספות, עד לקבלת קצף.
אם אתם אוהבים את הצ'אי שלכם יותר מתוק, אתם מוזמנים להוסיף יותר תמרים.