מתכון מנצח לצ'אי מסאלה, מחמם, מפנק וכמובן בריא:

המצרכים:

3/2 כוס שקדים מושרים כ-8 שעות

1 כפית קינמון

למשקיענים ניתן לשים במקום הקינמון תערובת לצ'אי מסאלה, שקונים בחנויות טבע או בחנויות של תבלינים

1 חתיכה שורש זנגביל בגודל שן שום

3 תמרים רכים מגולענים

2/1 כוס מים פושרים

3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

מכניסים לבלנדר חזק את השקדים, הקינמון, הזנגביל, התמרים והמים הפושרים וטוחנים.

מוסיפים את המים הרותחים וממשיכים לטחון כ-2 דקות נוספות, עד לקבלת קצף.

אם אתם אוהבים את הצ'אי שלכם יותר מתוק, אתם מוזמנים להוסיף יותר תמרים.