(מתוך ספרי "נפלאות ההנבטה")

המצרכים:

2 כוסות כוסמת ירוקה שהונבטה או לפחות שהושרתה בין 3 ל-6 שעות.

3 כוסות מים

4 כפות סילאן טבעי

1/4 כפית סודה לשתייה ללא אלומיניום

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המצרכים.

מחממים מחבת פנקייקים, כשהיא רותחת משמנים אותה בנייר סופג טבול בשמן קוקוס.

(אני מעדיפה לטגן דברים מתוקים עם שמן קוקוס משום שנקודת ההתחמצנות שלו היא גבוהה יחסית לשמנים אחרים.)

יוצקים עיגולים למחבת וכשהם מוכנים הופכים לצד השני.

בתאבון❤️