הכירו את עלי הסטיביה

אני משתדלת לא להמתיק את התה שלי בסוכר,

אני משתדלת להמעיט בסוכר גם בשאר המזונות אותם אני אוכלת.

כמובן שאם אני בוחרת להמתיק – אשתמש בממתיקים טבעיים.

אנשים רבים קונים סטיביה כתחליף דיאטטי לסוכר משום שרמת הגלוקוז בדם לאחר אכילתו כמעט ולא עולה ולכן הוא נחשב כממתיק נטול קלוריות.

אם אשתמש בסטיביה אקנה אותה כמובן בצורתה הגולמית, כעלים יבשים. ולא את זו אשר עברה תהליך כימי. כמובן שניתן גם לקנות שתילים של סטיביה ולשתול בגינה.

אז כיצד אני שותה את התה שלי?

אכניס לתוך כוס המים הרותחים עלי נענע / לואיזה / לימונית ואוסיף כפית עלי סטיביה.

אני יכולה להמתיק כך גם עוגות, פנקייקים, דייסת קוואקר וכו'…

אכניס את העלים למים רותחים, אמתין מספר דקות כדי שהמתיקות תעבור למים. אסנן את המים מהעלים ואשפוך את המים הללו לתוך הבלילה.

שווה לנסות.