משתדלת לא להכניס הביתה מיונז.

(מתועש, חומרים משמרים, רווי כולסטרול, רווי שומן, ועוד ועוד…)

ובכל זאת מבקשים אצלי בבית את הטעם והמרקם הדומה….

מוזמנים לנסות את המיונז הביתי שעשוי מ…. קשיו.

לא תאמינו כמה טעים.

המצרכים לסלט:

חצי כרוב לבן / סגול חתוך לחתיכות קטנות

2 גזרים מגורדים בפומפייה גסה

2 גבעולי סלרי חתוכים לעיגולים דקים

לרוטב:

1 כוס קשיו (מושרה במים 6-8 שעות)

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

2 תמרים מגולענים

אופן ההכנה:

להכניס את מרכיבי הרוטב לתוך בלנדר חזק ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.

לשפוך את הרוטב על הכרוב והגזר, לערבב ולהגיש.

חשוב לדעת:

יש לשפוך את הרוטב רק סמוך לאכילה

הרוטב נשמר במקרר כיומיים-שלושה

ניתן להקפיא את הרוטב.

בתאבון!