מתאים לערבב עם סלט, עם ירקות חתוכים, או כממרח.

המצרכים:

2 עגבניות חתוכות לקוביות

חופן עגבניות מיובשות (אם הן קנויות יש להשרותן במים כחצי שעה על מנת לרככן, להוציאן מהמים ולסנן היטב)

1 כף מיץ לימון

1/4 כפית כמון טחון

קורט מלח (רצוי הימלאיה)

1 כף שמן זית

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

אם רוצים חריף – מעט פלפל חריף קצוץ.

אופן ההכנה:

להכניס למעבד מזון את העגבניות הטריות, העגבניות המיובשות, הלימון, הכמון והמלח ולטחון למרקם אחיד.

להעביר לקערה ולערבב עם הפטרוזיליה, הבצל הירוק והפלפל החריף.

יכול להישמר במקרר עד יומיים.