כמה פשוט ככה טעים.

חותכים תותים לחצאים ומקפיאים בקופסה אטומה.

חותכים בננות לקוביות ומקפיאים בקופסה אטומה נפרדת.

אני מקפיאה בננות שכבר הבשילו יתר על המידה ותותים שאינם נראים "מושלמים" (תותים מרקיבים מהר מאד).

כעת, בשלהי עונת הבננות והתותים ניתן למצוא אותם במחירים יפים, כך שאני אפילו קונה כמות גדולה במטרה להקפיא מראש.

כאשר מקפיאים פירות רצוי לחתוך אותם לקוביות יחסית קטנות כדי לא להקשות על הבלנדר.

רצוי לא לצופף אותם מידי בתוך הקופסה כדי שיצאו אחר כך מהמקפיא "אחד אחד", ולא יידבקו.

כאשר ארצה להכין את הסורבה אשתמש בבלנדר חזק או מעבד מזון איכותי.

ככל שהמנוע של הבלנדר יהיה יותר חזק כך ניתן יהיה להוסיף פחות מים לסורבה והמרקם יהיה יותר סמיך.

אם הבלנדר פחות חזק נצטרך להוסיף יותר מים על מנת שהפירות יצליחו להיטחן למרקם חלק.

ניתן לערבב את הבננה והתות ביחד, כך יצא לנו סורבה ורדרד.

ניתן להשקיע ולעשות גם 2 שכבות (ראו בתמונה המוצרפת).

שכבה ראשונה:

לטחון בננה ומים (לפי הצורך)

שכבה שניה:

לטחון תותים ומים (לפי הצורך)

אם התותים לא מספיק מתוקים ניתן להוסיף תמר מג'הול.

לטעם חמאתי ניתן להוסיף חופן קשיו מושרה במים כשלוש שעות.

במקום מים ניתן להוסיף חלב שקדים.

זוהי ארוחת הבוקר שהכנתי לילדים שלי הבוקר.

מלא באנרגיה, בריא, פשוט ומהיר ו… טעים להפליא!

בתאבון!