לא… לא נפלתי על הראש… אכן הסופלה עשוי מבטטה.
כהוכחה לכך אתם גם חייבים לנסות ולהיווכח שהמתכון הזה הוא פשוט מדליק🔥😋.
המצרכים:
• 1 בטטה בינונית אפויה בקליפתה
• 2 תפוחי עץ מגולענים
• 1/3 כוס (25 גר') חמאת קוקוס טבעית
• 6 תמרים מגולענים מזן מג'הול
• 1 בננה
• 1/3 כוס (25 גר') אבקת קקאו אורגנית / אבקת חרובים (מי שלא מוכרח צבע של שוקולד אפשר לוותר)
• 1/2 כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
מכניסים לתנור בטטה בינונית שלמה ואופים עד לריכוך.
מסירים את קליפת הבטטה
ומכניסים לתוך בלנדר חזק את הבטטה הקלופה ואת שאר המצרכים וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את הבלילה לתוך תבניות מאפינס ואופים בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה.
המרקם צריך לצאת כמו סופלה – אפוי מבחוץ ומבפנים פחות.