לרגל החזרה ללימודים, משתפת במתכון לממרח אגוזי לוז טבעי, שאפשר למרוח לילדים על הסנדויץ' לבית הספר.

טעמו מזכיר את ממרח הנוטלה הידוע רק ב"טויסט" הבריא.

ממרח נוטלה קנוי מכיל כ-10% אגוזי לוז קלויים ובעיקר שמנים צמחיים מחוממים כמו שמן קנולה או דקלים, כך שהממרח אנחנו אוכלים מכיל בעיקר שומן רווי. ועוד לא דיברנו על שאר ההפתעות המתחבאות בפנים, כמו חומרים מתחלבים, חומרי טעם וריח כימיים וכו'…

מוזמנים לנסות…

ממרח אגוזי לוז:

המצרכים:

2 כוסות אגוזי לוז מושרים כ-8 שעות

2 כפות קקאו אורגני

4 כפות סילאן טבעי

1 כפית תמצית וניל טבעית

1/2 כוס חלב שקדים / חלב אגוזי לוז

1 כף שמן קוקוס

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים זמן ממושך עד לקבלת מרקם אחיד.

ניתן לחלק לצנצנות ולהקפיא מחצית מהממרח.