שייק של אנרגיה, בריאות והנאה.
מצויין לפתוח איתו את הבוקר, לשבור איתו את הצום, להתפנק כשחוזרים מהעבודה, להגיש כשבאים אורחים….. העיקר, לרוויה!

המצרכים:
מלון מתוק בינוני, חצוי, מקולף ומרוקן מגרעינים.
מגש קוביות קרח
צרור עלי נענע טריים ושטופים.
(אם גילינו שהמלון שבחרנו לא מספיק מתוק אפשר להוסיף בננה או תמר מג'הול).

אופן ההכנה:
טוחנים הכל ושותים לרוויה.

טיפ לקינוח:
אם לא תצליחו לסיים את השייק – אל תזרקו! העבירו למקפיא.
סורבה מלונענע זה גם טעים מאד😋.