עונת התותים מתחילה…
שולחת באהבה מתכון לשבת, מתוך ספרי "נפלאות ההנבטה"
מוס קשיו, תותים וגוג'י-ברי

המצרכים:
1 כוס קשיו מושרה במים 5 שעות
2 טיפות תמצית וניל טבעית
1 כף מיץ לימון סחוט
5 תמרים מושרים בכוס מים כשעה
1 קופסה תותים שטופים היטב
1/2 כוס גוג'י-ברי מושרה במים כשעתיים (לא חובה)

אופן ההכנה:

השכבה התחתונה:
מסננים את הקשיו ממי-ההשריה ומעבירים אותו לבלנדר, מכניסים לבלנדר גם 3 תמרים יחד עם מי-ההשריה שלהם, מוסיפים את הווניל והלימון
וטוחנים למרקם חלק.
מעבירים את קרם הקשיו לצלוחיות הגשה שקופות,
וממלאים אותן עד מחציתן. משאירים כ-2 כפות מהקרם
שבבלנדר עבור השכבה העליונה.

השכבה העליונה: מסירים לתותים את הראש ומכניסים לבלנדר יחד עם 2 התמרים הנותרים, מסננים את הגוג'י-ברי מהמים, מוסיפים גם אותו לבלנדר וטוחנים למרקם חלק. יוצקים על גבי קרם הקשיו שבצלוחיות. אם מעוניינים
להגיש בזמן אחר, ניתן להקפיא ולהוציא כחצי שעה לפני ההגשה.
באהבה
כנה אמונה שכטר