האבוקדו כבר מככב על המדפים בכל המרכולים וזו סיבה גדולה למסיבה.
הידעתם שאפשר להכין ממנו מוס??? מרקמו קטיפתי ואוורירי וטעמו מעודן.
אתם מוזמנים להכין את המוס הפשוט והמצויין הזה, רק אל תספרו לאף אחד ממה הוא מורכב, כדי שלא ייבהלו ויעקמו את האף… רק כשיבקשו תוספת תגלו…
המצרכים:
1/2 כוס תמרים מגולענים, מושרים במים כשעה
4 אבוקדו, מקולפים ומגולענים
4 כפות אבקת חרובים / 4 כפות קקאו נא
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
מעבירים לכוסיות קטנות ומקפיאים.
מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה.