המצרכים:

2 כרשות גדולות

4 תפוחי אדמה

צרור פטרוזילה קצוצה דק

מלח, פלפל

קמח צמה

אופן ההכנה:

חותכים את הכרשה ואת תפוחי האדמה לחתיכות ומבשלים עד לריכוך.

מסננים היטב את המים, ניתן אפילו לסחוט את הכרשה כדי להוציא ממנה את המים.

מוסיפים מלח, פלפל ואת הפטרוזיליה הקצוצה וטוחנים לפירה

יוצרים עיגולים ומסדרים על גבי תבנית עם נייר אפיה

עוטפים את הלביבות בקמח מצה ומכניסים לתנור בחום בינוני עד להשחמה.

כשמוציאים מהתנור ניתן למרוח על הלביבות שמן זית ולהגיש.

בתאבון!