המצרכים:

1 כרובית בינונית שטופה ונקיה ומפורקת לפרחים.

1 תפוח אדמה בינוני מקולף וחתוך לקוביות.

1 חבילת פטריות

1 בצל

מלח, פלפל, כמון

חבילת דפי אורז

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוח האדמה ואת הכרובית עד לריכוך ומניחים במסננת ליציאת המים.

מוסיפים מלח, פלפל וכמון

ומועכים במועך פירה.

חותכים לרצועות דקות את הבצל ומטגנים אותו במחבת (על מים כמובן), חותכים את הפטריות ומוסיפים למחבת.

מוסיפים את הבצל והפטריות לפירה ומערבבים.

ממלאים קערה במים חמימים וטובלים בה כל פעם דף אורז אחד לעשר שניות.

מוציאים ומניחים על קרש חיתוך.

מניחים במרכז דף האורז כף מהמילוי ומקפלים לצורת כיסנים.

מעבירים לתבנית עם נייר אפיה.

ממשיכים למלא את יתר דפי האורז.

אופים בחום של 180 מעלות  כרבע שעה או עד שדף האורז נעשה "קריספי".

חשוב לציין שהכיסנים טעימים רק כשהם טריים, אחרת דפי האורז נרטבים ומאבדים צורה…

לעצלנים שבינינו:

אפשר לאכול כך סתם את פירה הכרובית, ללא השלב עם דפי האורז. הוא טעים גם כך.