לאוהבי הנשנושים, שמחפשים משהו מזין, בריא וגם טעים,
שולחת מתכון מדליק וקל להכנה, עשיר בחלבון ובנוטריינטים רבים ומזינים.
לבשל כעשרים דקות 2 כוסות חומוס מונבט או לפחות שהושרה במים 24 שעות.
לסנן מהמים ולהחזיר לסיר.
להוסיף לגרגרי החומוס כפית פפריקה מתוקה ו-1/3 כוס סילאן טבעי ולערבב.
לשטח את גרגרי החומוס על גבי תבנית עם נייר אפיה ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות,
לאחר רבע שעה להוציא את התבנית, לערבב את הגרגרים ולהכניס לתנור ל-10 דקות נוספות.
להוציא את החומוס הקלוי מהתנור ולצנן, כשמתקרר להעביר לכלי אטום.
בתאבון!