אתם כבר מומחים ויודעים שויטמין C חשוב ביותר לחיזוק המערכת החיסונית.

הידעתם שקיווי אחד מכיל יותר ויטמין C משני תפוזים?!!!

אגב, ויטמין C זו חומצה ולכן נמצא אותו בכמות נכבדה בפירות החמוצים.

קיווי הוא פרי חמוץ ולכן פחות מומלץ לערבבו עם פירות מתוקים (כגון: תמר, בננה, אפרסמון…), ניתן לערבבו עם פירות חמוצים אחרים (כגון: אננס, רימון, תפוזים) או עם פירות חמצמצים (תפוח, אגס, פטל, אוכמניות, תותים).

פירות חמוצים משתלבים היטב עם שקדים ואגוזים.

שולחת באהבה מתכון לשייק קיווי עונתי, ירוק ורענן.

שייק-קיווי:

5 קיווי בשלים ומקולפים

תפוח צהוב (למתיקות מעודנת)

חופן עלי נענע שטופים

חופן שקדים מושרים במים 8 שעות

לטחון הכל בבלנדר ולשתות לרוויה!