אתם כבר מומחים ויודעים שויטמין C חשוב ביותר לחיזוק המערכת החיסונית.
הידעתם שקיווי אחד מכיל יותר ויטמין C משני תפוזים?!!!
אגב, ויטמין C זו חומצה ולכן נמצא אותו בכמות נכבדה בפירות החמוצים.
קיווי הוא פרי חמוץ ולכן פחות מומלץ לערבבו עם פירות מתוקים (כגון: תמר, בננה, אפרסמון…), ניתן לערבבו עם פירות חמוצים אחרים (כגון: אננס, רימון, תפוזים) או עם פירות חמצמצים (תפוח, אגס, פטל, אוכמניות, תותים).
פירות חמוצים משתלבים היטב עם שקדים ואגוזים.
שולחת באהבה מתכון לשייק קיווי עונתי, ירוק ורענן.
שייק-קיווי:
5 קיווי בשלים ומקולפים
תפוח צהוב (למתיקות מעודנת)
חופן עלי נענע שטופים
חופן שקדים מושרים במים 8 שעות
לטחון הכל בבלנדר ולשתות לרוויה!