איך הכרתי את כנה? אפשר לומר כמעט בטעות... זה היה כשהייתי בחו"ל... אחת הבנות שלי נרשמה לשבוע של ניקוי גוף בהנחייתה והיא אמרה לי: "את בטח תתחברי לזה, ממי". כמובן שכשחזרתי היא היתה באמצע תהליך הניקוי. הרגשתי שאם לא הצטרפתי מההתחלה זה לא שווה. לכן פניתי ל"מנחה" ולבסוף קבענו פגישה אחת על אחת.. היה כיף. הסבירה המון.. והרבה דובר על הנבטה... קניתי את הספר. (בני המשפחה שלי צוחקים ואומרים לי שהוא התנ"ך של האוכל שלי). לפני שנה החלטתי לעבור לצמחונות... מחוברת מאד לאוכל בריא. לא מעובד כמה שניתן. כמעט ללא קמחים. קטניות מונבטות בלבד... וההרגשה ממש טובה. פשוט הפגישה "האקראית" ההיא שינתה מאד את הקולינריה שלי. אגב.. מאז, אני שותלת כל דבר קטן באדמה ובודקת מתי צומח ממנו ירק. למשל: סוף של סלרי או של פטרוזיליה, של שומר או כרישה... וב"ה צומח... כיף של ממש... תמיד מדהים לראות איך הטבע מתחדש...