מחירי המנגו ירדו סוף סוף, סימן שאנו בשיא העונה.

הוא מתוק, הוא בריא, והצבע שלו מפתה ומשכר בצהוב-כתום, ישר מהטבע, ללא טרטזין!!!!!

המצרכים:

מנגו רך

אפשר להוסיף גם: בננה, נקטרינה, תפוח צהוב, סברס, אך שהעיקר יהיה מנגו.

זרעי צ'יה לקישוט

אופן ההכנה:

חותכים את המנגו ומכניסים לבלנדר.

ניתן להוסיף כל פרי מתוק נוסף שתרצו

טוחנים בבלנדר חזק ומקפיאים בכוסיות קטנות.

מוציאים מהמקפיא כרבע שעה לפני האכילה.

מפזרים זרעי צ'יה לקישוט.