מן הסתם כבר יצא לכם להכין אנטיפסטי בתנור של בטטות, תפו"א, קישוא, גזר, חציל, קולרבי, סלק, כרובית, ברוקולי, שומר ועוד ועוד….

אנטיספטי מכרוב כבר ניסיתם?

חותכים כרוב ל-8 חתיכות גדולות, מסדרים על גבי תבנית עם נייר אפייה. מפזרים מעט מלח הימלאיה ואופים במשך כ-20  דקות בחום בינוני עד שעלי הכרוב יהפכו להיות "קריספיים". ניתן לערבב באמצע האפייה.

כשמוציאים מהתנור מזליפים מעט שמן זית ומערבבים.

תתפלאו כמה פשוט ככה טעים!

בתאבון!